Serpil Şahinoğlu Anaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın, yeteneklerini ve becerilerini doğru kullanabilen, bilimsel düşünceye sahip, merak eden, araştıran; kendine güvenen, sorumluluk duygusu gelişmiş, milli manevi, kültürel ve insani değerlere saygı duyan, mutlu bireyler olarak büyümelerini sağlayan ve bu yönüyle, eşdeğerleri arasında tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Bizler, Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim anlayışı ile çocuklarımızın; psikomotor,sosyal-duygusal,bilişsel,dil ve özbakım becerilerine yönelik tüm gelişim alanlarında gelişimlerini destekleyerek ;mutlu ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: TEMİZ OKUL PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DOĞA DOSTU OKULLAR PROJESİ E-TWENNİNG ULUSAL KALİTE BELGESİ

Saatler: 08:30-13:30 12:00-17:00
Isınma: doğalgaz.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://serpilsahinoglu.meb.k12.tr

Adres - Zümrütevler Mah.Eski Üsküdar Cad.Ural Sok.No.8 Maltepe/İSTANBUL

Öğretim Şekli :ikili

Adres - Zümrütevler Mah.Eski Üsküdar Cad.Ural Sok.No.8 Maltepe/İSTANBUL

Ulaşım Metro Huzurevi durağına 500 metre.E5 70 Evler Durağına 500 Metre uzaklıkta olup;Gülsuyu Emek Caddesi Minibüsleri önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il Merkezine 31 km;ilçe merkezine 5 km uzaklıkta yer almaktadır.